Dilaco en Codevid bundelen krachten voor innovatieve IT-oplossingen

Dilaco, een vooraanstaand IT-bedrijf gespecialiseerd in strategische en operationele IT-consulting, kondigt met trots een strategisch partnership aan met Codevid. Dit partnership is ontworpen om de groei en uitbreiding van beide bedrijven te ondersteunen en een uitgebreid portfolio van diensten te leveren onder de noemer “Geniki”. Tilleghem, een toonaangevende financiële investeerder, speelt hierbij een cruciale rol.

Het partnership tussen Dilaco, Codevid en Tilleghem biedt een platform voor wederzijdse groei en versterking. In plaats van te kiezen voor een traditionele investeerder, hebben beide bedrijven bewust gekozen voor een samenwerkingspartner die niet alleen financiële ondersteuning biedt, maar ook strategische waarde toevoegt. Ze streven naar een samenwerkingsmodel waarbij individuele bedrijven, zoals Dilaco en Codevid, hun identiteit en unieke karakter behouden, terwijl ze aan de eindgebruiker wel een geïntegreerde oplossing kunnen aanbieden.
Codevid, een opkomende speler in de IT-sector, staat bekend om zijn innovatieve benadering en cutting-edge technologieën. Hun expertise strekt zich uit tot softwareontwikkeling, data-analyse en cloud computing. Meer informatie over Codevid en hun diensten is beschikbaar op hun website: www.codevid.be.
Het doel van de Geniki holding is om alle betrokken partijen met hun eigen expertise samen te brengen om zo een uitgebreid portfolio van end-to-end oplossingen aan te bieden aan hun klanten. De trekkers van Geniki nodigen eensgestemde ondernemers uit die actief zijn in diverse IT-domeinen, om zich aan te sluiten bij de Geniki-groep en zo samen sterker naar de markt te gaan.

Het Geniki platform voorziet in gecentraliseerde ondersteunende diensten, waaronder finance & reporting, HR, fleet, sales & marketing, om de partners in staat te stellen zich volledig te richten op hun expertise. Hierdoor behouden alle partnerbedrijven hun autonomie en kunnen ze hun eigen beslissingen nemen in lijn met hun groeidoelstellingen, terwijl ze tegelijkertijd hun unieke kenmerken en klantgerichtheid behouden.
“Wij zijn verheugd om Codevid mee onder onze vleugels te nemen, omdat het ons in staat stelt om flexibel te blijven en in te spelen op toekomstige ontwikkelingen en groeikansen,” aldus Wim Kretzers, CEO van Dilaco en Geniki. “We geloven in de kracht van samenwerking en delen van middelen, terwijl we respect hebben voor de autonomie van elk partnerbedrijf. Op deze manier kunnen we onze klanten de beste expertise en oplossingen bieden op elk deeldomein van het brede IT-landschap.”
Het partnership tussen Dilaco, Codevid en Tilleghem markeert een spannende nieuwe fase voor alle betrokken partijen. Ze kijken uit naar verdere samenwerking en de mogelijkheid om nog meer waarde te creëren voor hun klanten in het snel evoluerende IT-landschap.

Voor meer informatie over de strategie van de Geniki-groep, kunt u contact opnemen met:
Dilaco: https://www.dilaco.eu/getintouch
Codevid: https://www.codevid.be/contact
Tilleghem: https://www.tilleghem.com/about

Het Geniki platform biedt ondersteunende gecentraliseerde diensten, zoals Finance & Reporting, HR, Fleet, Sales & Marketing, om zo de partners in staat te stellen zich Het partnerschap is gebaseerd op een gedecentraliseerde bestuurlijke structuur, waarbij elk partnerbedrijf zijn eigen beslissingen kan blijven nemen in lijn met zijn groeidoelstellingen. Door middel van gecentraliseerde shared services kunnen ondersteunende taken efficiënter worden uitgevoerd, terwijl de unieke kenmerken en klantgerichtheid van elk bedrijf behouden blijven.

SHARE

You might also like

Cloud migration challenges: What to take into consideration?

Cloud migration has become a dominant trend in the business world. From startups to enterprise-level corporations, organisations are increasingly recognising the benefits of migrating their operations to the cloud. However, while the promise of scalability, flexibility, and cost-efficiency is enticing, the journey to the cloud is full of challenges. In

Read More
Planning for success: Best practices in cloud migration strategy

Migrating applications to the cloud has become a strategic imperative for businesses seeking to modernise their IT landscape, enhance agility, and drive innovation. However, the journey to the cloud is accompanied by multiple challenges, and effective planning is essential for success. Did you know? According to Cloud Security Alliance, only

Read More
Mastering Application Management: 5 tips for saving resources

Managing applications within an organisation has become a complex and costly task. As software versions, licensing issues, and the constant need for updates multiply, keeping everything in check can feel like a never-ending battle. Join us as we provide you with some tips for saving your precious resources.   According

Read More
Scroll To Top